Sykkel på Peloton

Peloton er aktivt involvert i sykkelkultur. Vi arrangerer sykkelturer, viser sykkelritt, arrangerer foredrag og bidrar på vårt vis til å skape økt sykkelglede i Oslo. Vi har ikke egen sykkelreparatør lenger, men du er velkommen til å reparere selv hvis du er erfaren.

 
 
IMG_1704.JPG

Sykkelritt på TV

Vi prøver å vise alle ritt som vises på TV, enten norske eller utenlandske kanaler. E3, Flandern Rundt, Strade Bianche, Giro D'Italia, Tour De France, Sykkel VM og så videre. Ikke bare landevei, de heftigste downhill konkurransene som Red Bull Rampage og sykkelkross med mer viser vi også.

Og noen ganger får vi jammen besøk av NRK som lager sykkelsending hos oss :-)


Bli med oss på tur

Sykler du landevei? Bli med oss på sykkeltur. Peloton sosiale Cyckleklub på Strava er beste stedet for å bli oppdatert på våre lokale turer. 

IMG_1504.JPG

verkstedvegg.jpg

Sykkelverksted

Er du av den kyndige typen så kan du leie verkstedet vårt og gjør det selv. Er du medlem av en klubb eller lag kan dere leie det for gruppemekking. NB Vi tilbyr ikke reparatør på Peloton lenger. Vår bakgård er gjort om til en koselig oase for sosial hygge så vi reparerer ikke sykler på bestilling eller dropin lenger.