Vi utvider lunsjmenyen

I vinter utvider vi lunsjmenyen. Mange synes at en pizza kan bli litt for mye mat så tidlig på dagen. Dette har vi lyttet til så derfor kommer det flere lunsjnyheter i januar og februar. Og ikke minst serverer vi de fra kl. 1100. 

Første nyhet er Calzone. Lunsjcalzonen er laget på mindre deiger enn vår vanlige pizza men med samme metode. De serveres med en liten salat ved siden av og kommer i første omgang i 3 utgaver: Salami, Parma og vegetar (Mozzarella og tomat). Lunsjcalzone kommer med en trivelig lunsjpris, 99 kroner og serveres fram til 1500 på hverdager.

 

Lunsjcalzone. Akkurat passe mengde og veldig godt.

Lunsjcalzone. Akkurat passe mengde og veldig godt.

Salatmenyen vår får også en utvidelse til lunsj. Vi eksperimenterer for tiden med en rekke oster som er kjempegode i salat men som ikke er spesielt kjente i Norge. Alle våre salater serveres med surdeigsbrød eller pizzabrød og har introduksjonspris på 120 kroner.

aimar niedzwiedzki