Peloton vil at det du spiser og drikker skal være av høy kvalitet for det om prisene er hyggelige. For å få til det blir sørvisen litt enklere. Gourmetpizza uten jåleri.

 
Sylta sicilianer.jpg
 

Deigene våre langtidshever for at glutenet skal utvikle seg til å gi deg en opplevelse av pizzadeig som både er luftig, saftig og passe sprø.


Råvarene kommer fra både lokale kortreiste produsenter som Indre oslo matforedling, men selvsagt også fra slakterier og ysterier i Italia. vi reiser selv ofte til våre råvareprodusenter for å være sikker på at vi har funnet den rette partner.

 
Peloton er et av få steder i Norge som benytter enomatic vinsystem. det betyr at vi kan tilby et større utvalg på glass.

Peloton er et av få steder i Norge som benytter enomatic vinsystem. det betyr at vi kan tilby et større utvalg på glass.

 

God mat fortjener følge av god drikke. vi nekter deg ikke en cola, men vi har jobbet mye med å finne, og delvis importere selv, drikke som skal matche de enkelte rettene vi serverer. Spør oss om hva som passer til din pizza så får du en god match. Det lover vi. 

 
 

HONG KONG

A New Challenge

2016

Chef Sakamoto implored chef Fukui to share her methods. She said that she would only teach him the basics if he promised to bring the art of ramen abroad. He brought the proposition to his family, and his mother immediately urged him to go to Hong Kong.


The next week, Chef Sakamoto flew to the “Pearl City” and discovered that he felt more at home than ever. He knew that he could meld the umami flavors and smoky scents of Cantonese cuisine with the richness and nuances of ramen. He went back to Tokyo to learn from Chef Fukui, and with her blessing, returned to Hong Kong seven years later.